lauantai 30. heinäkuuta 2011

liian aikaisin poistuu, liian moni nuori

Tumblr_lp2aapop191qhfckoo1_400_large
we♥it

Tällä hetkellä oon tosi väsynyt ja jotenki haikee fiilis, koska täällä Seinäjoella on taas tapahtunu kolari missä ihana nuori tyttö menetti elämänsä ihan liian aikasin =/  Enää uutinen nuoren kuolemasta tai loukkaantumisesta liikenteessä ei oo harvinaisuus, vaan se alkaa olla nykypäivää. Varsinkin täällä sjoella päin se tuntuu olevan tosi yleistä ! Usein niissä kolareissa ylinopeus ja turvavyön kiinnittämättä jättäminen on ratkassu paljon. Ja tuntuu tyhmältä, että useimmat kuolemat ois ehkä voinu välttää! Muistan kun täällä sjoella vuosi sitten jäi auton alle nuori tyttö ja sitä oli niin vaikea uskoa todeksi, ku se tapahtu niin lähellä ! Sen takia tämänpäivänen tuntuuki vielä kauheemmalta, taas kolari. Erottamattomista ystävistä toinen sairaalassa ja toinen enkelinä taivaassa . Haluun vaa kysyä että onko koko jumalaa olemassa, jos se antaa tälläisen tapahtua.
Ite en ikinä oo ollu todella läheinen kenenkään kolaroineen kanssa, mutta silti nää tapahtumat satuttaa ja laittaa miettimään. Varsinki sitä että milloin vaan oma tai läheisen elämä voi päättyä . Joten nauttikaa jokaisesta päivästä niin kuin se olis teidän viimeinen päivänne ja muistakaa kertoa kuinka paljon te läheisistänne välitätte♥                                  
                                                                                   
 Ja hei toivottavasti jokainen liikenteessä ajava noudattais niitä nopeusrajoituksia ja liikennesääntöjä, ei ne siellä turhaan oo plus pistäkää ne turvavyöt kiinni, ne voi olla pelastavia enkeleitä pahassa tilanteessa :-)  
  Toivottavasti sjoen tytöillä on hyvä olla siellä missä ovatkaan ♥ liian aikasin saitte selkään siivet enkelin !




4 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

tää oli ihan kauhee juttu =( vaikka en ite tuntenu nii muutama kaveri ties tän tytön! aina ku käy jotain tällästä ja varsinkin nuorille nii pistää kyllä ajattelee et mitä tälle maailmalle tapahtuu ja et onks oikeesti jumalaa olemassakaa ku antaa tälläsen tapahtua :s mulla itelläni menehty kaveri pari vuotta sitten, tosin erilaisessa tilanteessa mutta ei nää koskaan oo helppoja juttuja kävi sitte miten tahansa :S
läheisten tuella sitä pääsee eteenpäi ja aikaahan se vie, mutta kyllä se siitä helpottaa :)

Ninni kirjoitti...

niinpä ! =/ voooi hirveetä sullaki on varmaa ollu :s mut totta aikahan parantaa haavat ! :-)

Lotta kirjoitti...

jep olihan se hirveetä eikä sitä jotenkaa pystyny uskoo, tuntuu vieläki iha oudolta jollain tapaa! ja muutenki outoo et on jo pari vuotta aikaa ku tuntuu et olis paljon lyhyempi aika, varsinki ku sen päivän muistaa varmaa ikuisesti ihan ku eilisen päivän...!

Ninni kirjoitti...

vooooih uskon :s tollasta ei helpolla unohda =(