maanantai 22. elokuuta 2011

kiirettä ja synttäreitä


Tää kesäloman jälkeinen elämä on ollu yhtä kiirettä! Siks mulla on taas jääny tää postaaminen vähemmälle..en oo pahemmin muuta ehtiny muuta kun tehdä kaikkia koulujuttuja jotka ei lopu ikinä ja tyttöjen treenitki on vieny aika paljo vapaa-aikaa. Onneks kuitenki on saanu edes joskus levätä ja nauttia ihanista illoista mahtavassa seurassa! On ollu mm. Lauran synttärit, mun ja Annin yhteissynttärit ja muuten vaan saanu olla Laurin ja kavereiden kans aina ku on ehtiny:)
Siinä oli muutama kuva Lauran synttäreistä jotka tosiaan oli tossa yks lauantai pari viikkoa takaperin! Pidettiin tyttöporukalla hauskaa, syötiin hyvin ja katottiin leffaa! Oli mahtava ilta:) Ja illalla käväsin vielä Lauria moikkaamassa kun olin menossa kotiin, kun se täytti 18 sitte sunnuntaina!
Hokarit ja edustusvaimot ! haha

Ja siinä parit kuvat mun ja Annin viimeviikonlopun synttäreistä! Seura oli mahtava ja ilta kans! Oli kiva nähä ihmisisä keitä ei oo taas hetkeen nähny:)

Mutta nyt taas koulujuttujen pariin! Terkan tutkimuksen kimppuun...ajattelin vaan tulla tänne ilmottamaan välillä että hengissä ollaan! Heidoo!

Ei kommentteja: