maanantai 20. kesäkuuta 2011

honkiniemi & provinssi

Pyydän näin ekana aivan mielettömästi anteeksi tästä aivan kauheesta postaustauosta! On ollu niin paljon kaikkea kiirettä, että en vaan oo yksinkertasesti ehtiny postailla! Noh siihen kaikkeen kiireeseen kuuluu mm. riparin kaupunkijakso, ite ripari Honkiniemessä, konfirmaatio ja provinssirock! Olin siis viikon isosena yhellä rippileirillä ja oli aivan uskomaton viikko!:) Sekä leirin pienet, isot, vanhat että ojhaajat oli kaikki tosi mukavia ja viikko suju mahtavasti (: Tultiin kotia viime torstaina ja perjanataina alkoki provinssirock täälä Seinäjoella! Mulla oli sinne kolmen päivän ranneke oli koko viikonloppu meniki sitte sielä:) Lauantaina tosin piti herätä aikasin kirkkoon konfirmaatioon. Heh teki vähä tiukkaa perjantain juhlinnan jälkeen:)


Siinä oli sitten pari kuvaa sieltä riparilta:) Leiriin kuulu vaikka mitä kaikkea hauskaa :) Meidän isojen ja vanhojen iltaohjelmia, leiri-olympialaisia, lauluja ja yhdessäolosta nauttimista:)

Hahah meidän piti esittää konfirmaatiossa yks sellanen sketsi homma:D oltiin aivan hädässä siitä kun ei oikeen osattu sitä ja noh..meistä se ei oikeen sopinu kirkkoon:D Mutta meidän pappi halus sen sinne ja mitä jälkeenpäin kuuli niin kyllä pienten sukulaiset oli siitä kuulemma tykänny:D

Leirin isot ja vanhat!:)
Provinssia vietin aivan mahtavien ihmisten kanssa! Sielä tuli nähtyä mm. The Sounds, Fintelligents, Avenged Sevenfold, Jenni Vartiainen, Pariisin Kevät, Pendulum, Jukka Poika, Anna Puu, Volbeat, Raappana, System of Down ja Jare&VilleGalle! Eli viikonloppu meni ihanien ihmisten kans hyvää musiikkia fiilistelles!(: Ei tietenkään noi kaikki bändit muhun iskeny mitä olin kattomassa, mutta eipä sillä niin väliä!:)

Tänään tää viikon ripari ja provinssi tuntuu vieläki:) Väsy on aivan mieletön ja nukuinki tänään puoli neljään asti päivällä:D Taitaa mennä loppupäivä vaan kotona löhöillessä ja huomenna olis tarkotus pitää hauskaa ripariporukalla:)


Aivan mahtavasti on sujunu alkuloma! Ja toivottavasti vielä paremmin jatkuu:) Hauskaa kesää kaikille, nauttikaa täysillä!

Ei kommentteja: